13 JAAR ERVARING

TRUUS. is vooralsnog een alias voor Marieke van der Weiden MA. Gecertificeerd hbo-docent, onderzoeker, onderwijsontwikkelaar, ondernemer en trendvoorspeller met twaalf jaar ervaring voor hogeschool klassen en 20 jaar als ondernemer in de praktijk.

INTERVIEW KLIK HIER

SPECIALITEIT

TRUUS. is "quick and dirty" en loodst je opgewekt en monter het proces door. Haar specialiteit zit het gemakkelijk uitleggen van modellen, tips in theorie en soorten onderzoek doen en het laten inzien van het belang van goede analyses op jouw organisatie en de doelgroepen zodat je veel betere aanbevelingen kunt doen en hoge punten haalt voor je scriptie.

ONTSTAAN

Scriptiecrisis is ontstaan in 2015 als antwoord op een stroom aan scriptievragen van studenten. In die tijd circuleerde het telefoonnummer van TRUUS. onder hbo-studenten van verschillende instituten. Op den duur stond de Whatsapplijn roodgloeiend met vragen over scriptie nakijken dat de onafhankelijke TRUUS. scriptieservice is ontwikkeld. TRUUS. staat aan de kant van studenten.

UNIQUE SELLING POINT

De unique selling point van TRUUS. is de taal waarmee ze je aanspreekt, de snelheid waarmee je door het scriptieproces worden geloodst en de relevantie van de uitkomsten van onderzoeken voor de praktijk en jouw opleiding.

GEEN FYSIEK CONTACT

Gezien de corona maatregelen is de TRUUS.scriptiecrisis voorlopig een service zonder fysiek contact. Meetings gaan via videocalls, nakijken per email, overig contact via WhatsApp. Er zijn af en toe scriptieklasjes waar je aan mee kan doen. Soms op locatie, soms online.

PERSOONLIJKE MOTIVATOR

Studenten waarderen de 24/7 WhatsApp hotline, de zeer persoonlijke benadering, de extra tips, de kennis van theorie en de manier van uitleggen, corrigeren en motiveren in de processen. Let's go! 

KLIK  naar het professioneel profiel van TRUUS. (Marieke van der Weiden MA)

Bedrijven van Marieke