12 JAAR ERVARING

TRUUS. is vooralsnog een alias voor Marieke van der Weiden MA. Gecertificeerd hbo-docent, onderzoeker, onderwijsontwikkelaar, ondernemer en trendvoorspeller met twaalf jaar ervaring voor hogeschool klassen en 20 jaar als ondernemer in de praktijk.

INTERVIEW KLIK HIER

SPECIALITEIT

Klik hier om een tekst te typen.

ONTSTAAN

Scriptiecrisis is ontstaan in 2015 als antwoord op een stroom aan scriptievragen van studenten. In die tijd circuleerde het telefoonnummer van TRUUS. onder hbo-studenten van verschillende instituten. Op den duur stond de Whatsapplijn roodgloeiend met vragen over scriptie nakijken dat de onafhankelijke TRUUS. scriptieservice is ontwikkeld. 

UNIQUE SELLING POINT

De unique selling point in dit geheel is de taal waarmee TRUUS. je aanspreekt, de snelheid waarmee je door het scriptieproces worden geloodst en de relevantie van de uitkomsten van onderzoeken voor de praktijk en jouw opleiding.

PERSOONLIJKE MOTIVATOR

Studenten waarderen de 24/7 WhatsApp hotline, de zeer persoonlijke benadering, de extra tips, de kennis van theorie en de manier van uitleggen, corrigeren en motiveren in de processen. Let's go! 

GEEN FYSIEK CONTACT

Scriptiecrisis is een no-(fysiek)contact service om je op het rechte scriptiepad brengen en houden. Meetings gaan via Microsoft Teams, nakijken per email, overig contact via WhatsApp.